2014. szeptember 24., szerda

BOTRÁNYT OKOZOTT II. ERZSÉBET ANGOL KIRÁLYNŐ


Bár magunk is mélységesen tiszteljük a Windsor- házat és az 1952. óta uralkodó  II. Erzsébet angol királynőt, mégsem mehetünk el azon tény mellett, mellett, melyről a gyáva és megalkuvó nemzetközi sajtó gyalázatos módon mélységesen hallgat.

2014. szeptember 20.-án, pénteken, egy békés meleg őszi nap után  a “Naughty Boar”-hoz címzett pub törzsközönsége gondtalanul iszogatott vagy egyéb más békés tevékenységet folytatott, hogy kipihenjék az előző hét alatt felgyülemlett fizikai is szellemi fáradalmaikat.

A "Naughty Boar" békés közönsége a zenekar muzsikáját élvezi.

Este tíz körül a közönség legnagyobb döbbenetére öt erősen dülöngélő medvekucsmás, fekete nadrágos alak után egy jól szituált, feltűnően elegáns, piros ruhás idős hölgy szökdécselt be az ivóba. A kucsmás férfiak vidáman pörgették L85A1-es típusú karabélyukat, majd barna sört rendeltek. Az őszes asszonyság a pultra helyezte a ridiküljét, majd egy dupla whiskyt rendelt. Amikor megkapta egy húzásra lehörpintette, majd az üres poharat a földhöz vágta. Ezek után a harsányan röhögő gárdisták előtt háromszor cigánykereket vetett.

Miután öt dupla whiskyit elfogyasztott, a vidám uralkodónő az asztalok közé tántorgott, majd éles, de kissé galuskás hangon elrikkantotta magát:

- Helló szeretett népem! Ki mer kiállni az uralkodójával egy barátságos darts partira?

Mivel senki nem vállalkozott a hagyományokat teljesen felrúgó cselekedetre, a haragra gerjedt uralkodónő a következőket mondta:

- Hálátlan, mocskos csürhe, pedig még azon a nyomorult pénzeteken is az én arcképemet használjátok! Akkor játszok a testőreimmel. Gyertek fiúk!

Játék közben a nagy mennyiségben elfogyasztott alkohol következményeként tizennégy vendég könnyebben megsérült. Mindezek hatására az addig a királynőre való tekintettel békésen álldogáló biztonsági ember a odament a minősíthetetlenül randalírozó társasághoz, s diszkréten közölte a királynővel:

- Kérem felség távozzanak, viselkedésükkel zavarják a többi vendég szórakozását! Legyen tekintettel legalább a családjára!

II. Erzsébet felháborodottan üvöltötte:

- Térdre nyomorult alattvaló! Mi franc van itt? Balett vagy opera előadás, zavarjuk ám az anyádat, aki jobb lett volna ha mackó-alsót hordott volna helyettetd? Na srácok hajítsátok ki!

A kidobott kidobóember

A tiltakozva kapálódzva férfit az utcára dobták, majd az uralkodónő felpattant a bárpultra és harsány Ollé! kiáltásokkal elkezdte az ott található poharakat és palackokat a tükörbe hajigálni. A testőrök a "Gyerünk a céllövöldébe!" felkiáltással elkezdték szétlövöldözni az ott elhelyezett palackokat és más üvegtárgyakat. Miután abbahagyták mindezt, plüssmacikat kezdtek követelni a halálra rémült csapos-nőtől. A palackok dobálását megunva a királynő így szólt a gárdistákhoz:

- Na, nyomás skacok, szívjunk valami ütősebbet!

Átbotorkáltak a bénult vendégseregen, letelepedtek egy félig üres asztalhoz, ahonnan a gárdisták előzőleg "kotródjatok mocskos disznók" felkiáltással lelökdösték az ott ülőket, majd utánuk hajigálták az asztalon lévő poharaikat. A királynő elővett pár csomag feltehetőleg kiváló minőségű kokaint. Egyet megtartott magának, a többit szétosztotta a testőrök között. Néhány fontot összesodortak, majd felszippantották a bankkártyájukkal csíkokra osztott adagokat.

- Ha valakinek valami problémája van, fogja be a pofáját, mert kihívom a rendőrségemet! - mondta a magából teljesen kivetkőzött uralkodónő.


A képen látható II. Erzsébet angol királynő szemeit személyiségi jogokból kitakartuk

Hajnali háromkor a lassan kifáradó társaság elhagyta a kocsmát. A kiérkező rendőrség lezárta és biztosította a helyszínt. Elkobozták a fényképezőgépeket és mobil telefonokat. Ezután mindenkivel szigorú titoktartási szerződést irattak alá. Szerencsére informátoruknak sikerült elrejtőznie egy félreeső raktárhelyégben, így sikerült értesíteni a sajtót. Azóta, sajnos hálószobájában felfalta egy véletlenül arra kószáló grizzlymedve.

Nem tisztünk ítéletet mondani az eset felett, de szerintünk méltatlan ilyen dolgokra elfecsérelni a britt állampolgárok keservesen megkeresett pénzét, nem szólva, arról a tényről, hogy mindez mennyire aláássa a monarchia tekintélyét.