2014. szeptember 17., szerda

Kihagyhatatlan ajánlat



Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy kiadónk gondozásában magyar fordításban is megjelent Theodor F. Trickster parapszichológus, csodatevő guru, jós, halottlátó, mágus, természetgyógyász, távol és rövidlátó, valamint ügyeskezű vízvezetékszerelő könyve: a

„Hogyan legyünk szerencsések és gazdagok, valamint hogyan tegyük szerencsétlenné és nyomorulttá ellenségeinket” című a világ számos országában elsöprő sikert arató könyve.

Tudjuk, hogy jelenleg rengeteg hasonló témájú kiadvány jelenik meg a könyvpiacon, melyek természetesen mind szemérmetlen és gátlástalan szélhámosok munkái, akik csak pénzt akarnak kicsalni hiszékeny áldozataikból.

Kiadónk azonban garantálja, hogy a könyv megvásárlásával olvasóink valóban megváltoztathatják az életüket. A kételkedők meggyőzése miatt leírunk néhány esetet T. F. Trickster életéből. (Az esteket fényképes bizonyítékokkal is alátámasztjuk.)

Mr. Trickster az oregoni Portland-ben lakó R. Wilkinsonnal való első találkozásakor megállapította, hogy Wilkinsonnak felesége és 3 lánya van. Mr. Wilkinson tejesen ledöbbent az ámulattól, mivel ez valóban így is volt. A mágus képességeiből semmit sem von le az a tény, hogy Trickster látogatásakor az egész család otthon tartózkodott. A mellékelt képen a boldog Wilkinson család látható.



H. S. Graber évek óta súlyos ízületi problémákkal küszködött. A lakását a képen látható módon csak segítséggel tudta elhagyni. Mr. Trickster akaraterejének összpontosításával teljesen meggyógyította Mr. Grabert, aki teljesen visszanyerte vitalitását. A csodatétel bizonyítékaként mellékeljük az említett úr fényképét 3 hónappal mozgásképességének visszanyerése után, a férfi a 481-es rajtszámot viseli. A csodás cselekedet során egy kis hiba történt, ugyanis Mr. Trickster az összpontosítás során eltüsszentette magát, ezzel Mr. Graber bőrszínét is megváltoztatta. A gyógyító megígérte, hogy újabb tüsszentéssel visszahozza az eredeti színt. Mr. Graber pár pillanatra elnézést kért, kiment a férfimosdóba, majd közölte, hogy ne fáradjon valószínűleg ő de leginkább Mrs. Graber teljesen elégedett lesz a változással. Mr. Trickster így jött rá újabb csodás képességére.





Ez utóbbi a későbbieken kellemetlenséget is okozott Mr. Trickster -nek, aki az Amerikai Fehér Fajvédő Liga jámbor, de lelkes tagja volt. Az egyik közgyűlésen erős megfázás gyötörte, ami nem akadályozta meg abban, hogy teljes erővel az elnöki megnyitó beszédre koncentráljon. Állandó tüsszögése azonban összezavarta a liga tagságát, így haladéktalanul kizárták. Bizonyítékként bemutatjuk a liga elnökét a tüsszentés után. Az ökölbe szorított kezű őszes férfiúról van szó.


2006 novemberében meghalt Mr. Trickster egyik távoli rokona. Másfél héttel az eset után a gyászoló családtagok legnagyobb megdöbbenésére, Trickster közölte, hogy látja a halottat. Ebből a képességéből egy szemernyit sem von le az a tény, hogy mindez a nyitott koporsós gyászszertartáson történt, a hátul álló tanúk szerint ugyanis ők semmit sem láttak. (A mellékelt képet csak halottlátók láthatják.)

2011-ben a jós előre megérzett és megakadályozott egy cápatámadást. Mr. Trickster éppen Miamiban sétálgatott a tengerparton, amikor megpillantotta a vízben játszadozó öt éves Caroline McKenzie-t. A rettenthetetlen férfi a veszéllyel mit sem törődve a több mint 40 cm-es vízbe vetette magát és élete kockáztatásával kimentette a kislányt. Mr. Trickster állítása szerint sajnos a gonosz szándékú cápát csak ő láthatta, így sajnos a megdöbbent szülők túlságosan hevesen reagáltak. Az anya hisztérikus zokogásba tört ki, az apa felpofozta majd kb. 4 mérföldön át üldözte a bátor hőst. Kérésünkre Mr. Trickster egy rajzot is készített a gonosz állatról, melyet mellékelünk.



Reméljük ezek a cáfolhatatlan bizonyítékok a kétkedőket is meggyőzik Mr. Trickster csodálatos képességeiről.

A kötetért csak jelképes árat kérünk. A könyv ára darabonként 14.600 Ft + postaköltég. Amennyiben Ön két kötetet rendel kedvezményes áron 29.200-ért kaphatja meg a szerző művének 2 példányát.

Várjuk szíves megrendelésüket, amit a Hoax Ltd., Denarau Island North, P.O. Box 9081 Nadi, Fiji címre küldjenek el számunkra.

Alattomos támadások ártatlan emberek ellen

(Graham Chapman (1941-1989) emlékére

Újfajta bűnelkövetés van terjedőben Magyarország nagyobb városaiban. A csalók a következő módszerrel dolgoznak. Ártatlan kinézetű öreg hölgyek kérik meg gyanútlan áldozataikat, hogy segítsenek nekik átkelni az úttest másik oldalára, majd amikor belekarolnak a segítőkész illetőbe, boszorkányos ügyességgel kizsebelik.

Általában párosával dolgoznak. A tettestárs a túloldalon várakozik és ha a körülmények megengedik leüti az áldozatot, akit együttesen megfosztanak a ruházatától és a még megmaradt értéktárgyaitól. Ha megzavarják őket éles hangon rikácsolni kezdenek, hogy az illető molesztálni akarta őket. Megakadályozandó, hogy az áldozat beszélni tudjon általában az arcát verik, vagy rugdossák pépessé, ezután „Azonnal hívjon valaki rendőrt!” felkiáltással villámgyorsan eltűnnek a helyszínről. A rendőrség tehetetlen mert a személylírások nagyon általánosak. A tanúk szerint kötött sapkát, vagy kalapot, kardigánt, olcsó szemüveget viselnek, hajuk általában ősz vagy festett. Gyakran hordanak magukkal esernyőt amit ördögi ügyességgel használnak fegyverként. Több áldozat szenvedett 8 napon túl tartó sérüléseket, az így szerzett traumáról nem is beszélve.




Másik módszerük, hogy különböző kisebb állatokat, általában macskákat tanítanak be arra, hogy másszanak fel az utak menti fákra. A ravasz és gátlástalan tettesek, kifigyelik a magányos autósokat, megállítják őket, majd a segítségüket kérik. Amikor az illető kiszáll, bepattannak a kocsiba és elhajtanak vele. Még a szerencsétlen macskák sorsa sem érdekli őket. Miskolcon egy komplett tűzoltókocsit rabolt el egy megátalkodott öregasszony. Valószínűleg gond volt a látásával, mert nem vette észre, hogy a teljes személyzet bent tartózkodik a járműben. A szerencsétlen tűzoltókat azóta sem találták meg, bár a környék egy elhagyatott helyén szétdobált tűzoltó-sisakokat és oxigénpalackokat talált a rendőrség.

Ügyeljünk abban az esetben is, ha megkérnek bennünket bármilyen apróbb szívességre. Mindenképpen engedelmeskedjünk, de udvariasan utasítsuk el a meghívásukat egy kis teázásra, különben könnyen a szervkereskedők karmaiban találhatjuk magunkat. Több szerencsétlen sorsú gyermek maradt így árván. Még az özvegyek könnyei és fájdalma sem rettenti vissza a gátlástalan bűnözőket. Aki mégis könnyelmű módon felmegy egy néni lakására, süteményt, édességet, teát semmiképpen ne fogadjon el tőle, mert azokat előzőleg kábító hatású szerekkel preparálják. Mindig az ajtóhoz legközelebbi székre üljünk le és fél szemünket tartsuk a bejárati ajtó kulcsán.

Ha buszon, villamoson vagy egyéb tömegközlekedési járművön egy öreg hölgy felszólít bennünket, hogy adjuk át a helyünket, ne vitatkozzunk vele, viselkedjünk nyugodtan és őrizkedjünk minden hirtelen mozdulattól. Teljesítsük a kérését, majd feltűnés nélkül hívjuk a rendőrséget vagy értesítsük a jármű vezetőjét. Soha ne szálljunk szembe velük.

Budapesten történt, hogy három elszánt öregasszony eltérített egy 10-es buszt. Követelésük az volt, hogy hozzanak azonnal nekik 50 kg aprósüteményt. A szemérmetlen tettesek még azt is kikötötték, legalább 10 féle különböző ízesítésűt akarnak, de kókuszost nem kérnek. A sofőrt arra akarták kényszerítetni, hogy vigye el őket Dubaiba. A nagy erőkkel kiszálló Terrorelhárító Kommandó csak súlyos közelharc után tudta ártalmatlanná tenni a gonosztevőket és kiszabadítani a túszokat. Az utasok közül négyen könnyebben megsérültek, de az akció során az egyik kommandós, akit egy kalaptűvel súlyosan megsebesítettek egész életre szóló maradandó károsodást szenvedett.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettesek kiképzőbázisait, de eddig még semmilyen értékelhető nyomot semtaláltak. A mindenre elszánt öregasszonyokat feltehetőleg külföldön képzik ki. Szervezettségük arra utal, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek. A rendőrség a CIA segítségét kérte, ugyanis az amerikaiak beszámoltak arról, hogy több akciójuk során az elfogott terroristáknál kötött sálakat, kesztyűket és horgolt terítőket találtak. Az egyik bevetés során egy komplett porcelán étkészlet került elő egy felszámolt terroristaközpontból. Amikor 2011. május 2-án a „Neptun lándzsája” fedőnevű akcióban rajtaütöttek Oszama Bin Laden búvóhelyére, a konyhában egy „Meleg otthon, jó feleség, a férfinak mi kell egyéb?” feliratú falvédőt találtak. A hálószobában a meggyilkolt terroristavezér ágya mellet egy „Magyar nyelv kezdőknek” című könyv volt. A veszélyt tehát nem lehet alábecsülni.

A rendőrség azt tanácsolja, ha tehetjük rendelési időben kerüljük el a kórházak és orvosi rendelők környékét. Amikor gyógyszertárban akad dolgunk, mindig kérjünk meg valakit, hogy kísérjen el bennünket. Támadás esetén soha ne avatkozzunk közbe, mert nagy veszélynek tesszük ki magunkat. Hívjuk azonnal a 107-es számot.

Ne legyünk közömbösek, gondoljunk arra, hogy mindezek velünk is bárhol, bármikor megtörténhetnek.


Pusztuló természet



PUSZTULÓ TERMÉSZET

Egy Magyarországon 5 éve folyó kutatás szerint, magyarországi erdeinkben vészesen lecsökkent a PET palack populációk egyedszáma. Különösen a 2 literes palackok sodródtak a kihalás szélére. A kutatók kifejtették, hogy a változás a felelőtlen emberi magatartásra és az egyre nehezebb gazdasági körülményekre vezethető vissza.

Vannak olyan régiók, főleg az ország keleti részén ahol a gyerekeket teljesen átszoktatták a vízivásra. Lassan felnő egy egész nemzedék, akik csak a televízió reklámokban látnak igazi, tipikus palackokat.

Az erdőben sétáló, kikapcsolódó emberek felelőtlen módon hazaviszik az általuk kiürített példányokat. Néhány elkötelezett természetbarát ugyan próbálkozik azok szétdobálásával, de ez nem elegendő az életképes állomány fenntartásához. Jobb esetben a kirándulók a kihelyezett szeméttárolókba helyezik el a műanyag palackokat, ahonnan a természetvédelmi hatóságok munkatársai gondosan begyűjtik és kiválogatják az életképes egyedeket. Ezek továbbnevelése, gondos kihelyezése nagy terheket ró a szakemberekre. A legnagyobb gondot az áttelepítésekhez szükséges akklimatizáció jelenti. Néhány természetvédelmi őr beszámolt arról, hogy az így kihelyezett példányokat pár nap múlva felelőtlen vandálok mind összeszedték, ezzel téve tönkre több ember fáradtságos munkáját.

Az iskolákban sokkal többet kéne foglalkozni a témával. Természetvédő szakemberek bevonásával gyakorlati bemutatókat kellene szervezni, melynek keretében gyermekeink megismerkedhetnének a szemetelés gyakorlati megvalósításával. Ez főleg azért lenne fontos, mert néhány felelőtlen, nemtörődöm szülő rossz példát mutat, és nem tanítja meg a gyermekeit rendesen szemetelni. Hangsúlyozzuk, hogy ezt nem lehet elég korán elkezdeni. Amerikai pszichológiai kutatások kimutatták, hogy az olyan családokban felnövő gyermekek, akiknek a szülei széthajigálták a használt pelenkákat, később sokkal nagyobb mértékben voltak képesek környezetük szennyezésére, tönkretételére, mint a deviáns családokban élő társaik.

A kutatók szerencsére azt is megállapították, hogy az alumínium sörös doboz populáció egészségesen gyarapszik. Felvetették, hogy célszerű lenne a szeszes italokat is műanyag palackokba tölteni. Ez talán megmenthetné az állományt, amely így nem jutna a rég kipusztult tejeszacskók sorsára.

A maga módján mi is sokat tehetünk, pl. szervezzünk szemetelési akciókat, ahová vigyük magunkkal az egész családot. A vidám kikapcsolódás mellett gyermekeink hasznos ismereteket is szerezhetnek. Különféle tréfás játékokat végezhetünk, például, azt hogy ki tudja messzebbre elhajítani a PET palackokat. Gyermekünk magabiztossága érdekében hagyjuk többször nyerni és ilyenkor apróbb ajándékokkal (lehetőleg jó magas szénhidráttartalmúakkal) jutalmazzuk.

Ha az erdőben békésen szemetelve azt látnánk, hogy valaki a kiürült üdítős palackját visszateszi a hátizsákjába határozott, de udvarias hangnemben figyelmeztessük helytelen viselkedésének következményeire. (Előtte azért célszerű felmérnünk saját fizikai korlátainkat, nehogy a természetvédelmi törekvésünk tragédiába fulladjon.)
Azzal is sokat segíthetünk a természetvédelmi szakembereknek, ha a kihelyezett szeméttartókat kiborogatjuk, tartalmukat szétrugdossuk. Ha elég erősnek érezzük magunkat szét is verhetjük azokat, de közben mindig ügyeljünk saját testi épségünkre. (Másoké teljesen érdektelen, sőt vicces is lehet.)

Lehetőleg ne gyújtsuk fel a szemetest, mert azzal értékes tartalmuk is kárba vész. Ha gyújtogatni támad kedvünk azt lehetőleg száraz, meleg időben tegyük, amire fel is hívják fel a figyelmünket a kihelyezett „Tűzgyújtási tilalom” táblák. Természetesen ezeket is nyugodtan rugdossuk le. 


Ha nem sajnáljuk a pénzünket a természet megóvására, vigyünk magunkkal festékszóró sprét, így tréfás, obszcén feliratokkal tehetjük vidámabbá környezetünket. A hagyomány-tisztelők ugyanezen feliratokat bicskával is belevéshetik a fák törzsébe. Szerelmünknek örök emléket állíthatunk azzal, ha nevünk kezdőbetűit belevéssük egy szívecskébe, ami emeli a fák esztétikai értékét.

„A Földet őseinktől kaptuk kölcsön, jó lenne ha az utódaink is tudnánk, hogy mi is itt voltunk!”

Viselkedjünk felelősségteljesen! Ugye Ön sem szeretné ha gyermeke az alsó képen látható erdőben lenne kénytelen sétálgatni.