2014. október 8., szerda

Szenzációs felfedezés a Góbi sivatagban!




A Dr. T. Dordzsnak professzor vezette, mongol paleontológusokból álló kutatócsoport váratlan és szenzációs felfedezést tett a Góbi sivatag déli részén.



Éppen egy kb. 70 millló éves kőzetréteget tanulmányoztak, amikor az alábbi feliratra bukkantak:

        

A professzort és társait teljesen megdöbbentették a látottak, mely azt jelenti, hogy már a dinoszauruszok is rendelkeztek írásbeliséggel. Sajnos a jeleket nem tudták értelmezni, mígnem a magyar származású Bretschneider Lajos az expedíció fotósa ámulva vette észre, hogy itt bizony az ősi székely rovásírásról van szó. Nagy gyakorlata révén annak olvasásában, gyorsan meg is tudta fejteni a felirat jelentését:

Hülye aki elolvassa!

A mongolok először ledöbbentek, majd harsány röhögésbe törtek ki. Dr. T. Dorzsnak professzor vidáman jelentette ki:

- Ezek szerint Mr. Bretschneider hülye!

A pokoli nevetés úgy söpört végig a társaságon, mint Dzsingisz kán hordái a mongol sztyeppéken. Amikor véget ért a fékevesztett nevetés a professzor megállapította:

- Ezek szerint már a dinoszauruszok is a székely rovásírást alkalmazták, magyarul beszéltek, s fejlett volt a humorérzékük!

A közelben egy barlangot fedeztek fel, amely tele volt rovásírásos feliratokkal. Minden valószínűség szerint egy ősi könyvtárra bukkantak. A feliratok archiválása és feldolgozása után érdekes tények láttak napvilágot a dinoszauruszok társadalmáról.

A mai elképzeléseinkkel ellentétben a dinoszauruszok világa nem egy huszonnégy órán tartó véres és kegyetlen mészárlásból állt.

A feliratok szerint egy békés, archaikus a környezetükkel teljes mértékben harmóniában élő világot alkottak.

A húsevők és a növényevők között ősidők óta fennállt egy megállapodás, miszerint a ragadozók csakis táplálkozási céllal támadják meg azokat, akik szintén csak védekezési céllal csapkodták őket agyon. Az áldozatok családtagjaitól minden esetben bocsánatot kértek, s megkérdezték tehetnének-e valamit az érdekükben. A család biztosította az érdekelt felet, hogy teljes mértékben megértik tettének okait, vérbosszút nem akarnak, sőt a ragadozóknak jó étvágyat is kívántak az elfogyasztott hozzátartozóhoz.

Istenben nem hittek, illetve a régmúltból emlegettek valakit, aki valamikor, valamit csinált, de ez ekkoriban már nem érdekelt senkit sem.

A háborút nem ismerték, nem kezdtek el fegyvereket fejleszteni, s teljesen felesleges időtöltésnek tartották a világ leigázását.

Művészetük kimerült különböző alakú és méretű sziklák egymásra dobálásából, melyből vicces alakzatokat készítettek.

A kutatók megtalálták a Bölcsek könyvét, mely természetesen nem az aranycsinálás ostoba és felesleges műveletéről szólt, szóval semmi köze nem volt a Bölcsek kövéhez, melyet később egy a dinoszauruszokénál kevésbé intelligens faj kezdett esztelen módon keresgélni.

A bölcsek a következő kijelentéseket tették:

  • Élhetnénk városokban és házakban, de minek. Az éghajlat megfelelő arra, hogy a szabadban aludjunk, s különben is meg kellene szerveznünk a szemét elszállítását.
  • Feltalálhatnánk a kereket, de minek vigyünk bármit is odébb.
  • Az hogy a Nap kering a Föld, vagy a Föld a Nap körül, számunkra teljesen érdektelen, nem fogunk ezért senkit sem máglyára küldeni.
  • Használhatnánk fegyvereket egymás leöldösésére, de ez egyrészt ostobaság, másrészt a másokkal való legnagyobb fokú tiszteletlenséget jelenti.
  • A közöttünk lévő rengeteg fejforma miatt a kalap viselése értelmetlen.
  • A vezeték-, illetve a vezeték nélküli kommunikáció felesleges, ha valaki el akar mondani valamit a másiknak nyugodtan közölje vele.
  • Az atombomba feltalálása túlságosan  költséges, valamint felesleges komplikációkhoz vezetne.
  • Az intelligens fajok nagy száma miatt a rasszizmus teljesen röhejes.
  • Királyok nincsenek, ha valaki mégis ezt állítja magáról az hazudik, de ez legyen az ő dolga.
  • Nappal világos van, este sötét, amit már megszoktunk, senki ne próbálkozzon az elektromos áram kifejlesztésével.
  • Az utak építése felesleges, mindenki menjen arra amerre akar. Ha valaki akadályba ütközik, egyszerűen forduljon vissza.
  • Óvakodjunk, hogy a csillogó tárgyaknak túlzott jelentőséget tulajdonítsunk.
Szóval a leletek alapján a dinoszauruszok több millió éven át egy stabil, az egyének számára biztonságot és jólétet adó civilizációt építettek ki.

A dolgok kb. 60 millió éve változtak meg. A bolygóra egy kör alakú, lapos tárgy ereszkedett le, melyből apró, két lábon járó lények rajzottak ki. Testhezálló ruhát, néhányuk pedig valamilyen optikai készüléket viseltek, amit szemüvegként emlegettek.

A csoport vezetője elégedetlenül nézett a közelükben csoportba verődött húsevő dinoszauruszokra:

- Nem arról volt szó, hogy a saját képünkre teremtik meg őket? - kérdezte a mellette lévő lényt.
- Azt hiszem a genetikai mérnökeink, valamilyen fatális hibát követtek el... - válaszolta megszeppenten a megkérdezett illető.
- A francba, ezek lehet, hogy még a készpénzt és a tőzsdét sem ismerik... - mormogta a vezető - na jó, megpróbálok szót érteni velük!

Odament a közelben békésen álldogáló csoporthoz és megkérdezte tőlük:

- Uraim nem érdekelné Önöket, egy kedvező feltételeket tartalmazó kölcsönszerződés?

Az egyik húsevő közelebb lépett, barátságosan megszaglászta, majd mivel ebédidő volt egyszerűen bekapta az ajánlattevőt.

A többiek eszeveszett menekülésbe kezdtek -miközben a genetikai mérnökök közvetlen hozzátartozóit emlegették - így csak tizenkettőt sikerült a dinoszauruszoknak megenniük.

Mint később kiderült az elmenekült faj az Univerzum Teljes Pénzügyi- és Anyagi Kizsákmányolása nevű szervezetet képviselte, melynek célja az Univerzum leigázása, kifosztása és pénzügyi romlásba döntése volt.

Bolygókat népesítettek be, majd miután kialakult az általuk eltervezett civilizáció, különböző trükkökkel és ígéretekkel kifosztották azokat.

Miután a Szervezet megkapta a jelentést, rájöttek a hiba okára és a megoldásra. Odaküldték a C08453256-os élet-megsemmisítő eszközt, melynek segítségével kipusztították a dinoszauruszokat.

Ezzel együtt cickányszerű lényekkel telepítették be a bolygót, melyből kifejlődött az emberiség, mely a Szervezet legnagyobb örömére már feltalálta a készpénzt, a környezetszennyezést, a háborúskodást, a népirtást, a tőzsdézést és minden e fajta hasznos tevékenységet. 


A szöveg önkéntes magyarázatokra, összeesküvés-elméletek gyártására bárki által felhasználható. Az ebből eredő károkért és ostobaságokért a szerző felelősséget nem vállal!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése